Dezvoltare Website: Web Design & Development

Simplul fapt de a avea un site web nu este suficient; este esențial să vă asigurați că site-ul este conceput cu gândul la experiența utilizatorului, făcând navigarea ușoară și atractivă din punct de vedere vizual. În plus, menținerea unui site la zi cu informații relevante și actualizarea regulată a designului acestuia ajută la transmiterea impresiei că firma este profesionistă și de încredere. Căutați un dezvoltator web? Atunci ați nimerit bine!
ABORDARE

Dezvoltare Website: Design & Development

Credem în crearea de site-uri care nu au doar un design modern sau sunt doar atractive, ci și ușor de utilizat și accesibile tuturor. Fiecare proiect este gândit și planificat cu atenție, cu contribuții atât din partea echipei noastre, cât și a clientului. Oferim servicii web în strânsă legatură cu optimizarea pentru motoarele de căutare, asigurând că acestea vor avea o prezență online puternică.

Înțelegem importanța de a rămâne actuali și adaptabili, motiv pentru care evaluăm și actualizăm periodic abordarea noastră în ceea ce privește dezvoltarea web.

Servicii creare site web? De ce?

Un website este cartea ta de vizită in mediul online, este prima impresie pe care o faci în fața clienților tăi potențiali. În era digitală în care trăim, o afacere fără un website este ca și cum nu ar exista. Acesta este modul în care mulți clienți potențiali își vor găsi afacerea ta și modul în care îți poți extinde prezența online. În plus, acesta poate oferi informații detaliate despre produsele și serviciile tale și poate atrage noi clienți, ceea ce poate duce la creșterea veniturilor tale, fie ca este de prezentare sau un magazin online.

Dacă este bine dezvoltat poate ajuta afacerea ta să devină mai vizibilă online, să își construiască credibilitatea și să câștige încrederea clienților. În plus, poate ajuta la îmbunătățirea relației cu clienții existenți și poate oferi o platformă pentru promovarea produselor și serviciilor tale. În general, poate fi o investiție excelentă pentru afacerea ta, cu un ROI (return on investment) mare pe termen lung.

De ce ai nevoie de o agentie de marketing?

O agenție de marketing poate oferi servicii specializate pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii de marketing eficiente, inclusiv cercetarea pieței, analiza concurenților, dezvoltarea conținutului și managementul social media. În plus, acestea dispun de experți în domeniul SEO, care pot ajuta la creșterea vizibilității online a afacerii tale și la atragerea de trafic.

În plus, te poate elibera de presiunea de a dezvolta și implementa campanii de marketing singur și te poate ajuta să-ți concentrezi atenția pe dezvoltarea și creșterea afacerii tale.

STATISTICI

Ne mândrim cu numere.

0

Clienți fericiți cu serviciile noastre.

Ne mândrim cu faptul că oferim servicii profesionale pe care clienții noștri se pot baza. Avem un palmares lung de clienți mulțumiți care revin la noi de fiecare dată pentru toate nevoile lor. De fapt, am ajutat peste 214 clienți din întreaga lume cu proiecte mari și mici.

0

Experiență internațională bazată pe ani.

În acest timp, am văzut multe schimbări în peisajul de marketing. Dar un lucru a rămas același: angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate clienților noștri. Am ajutat întreprinderi de toate dimensiunile să ajungă la publicul țintă și să își atingă obiectivele.

0

Website-uri create.

Fiecare proiect a fost creat cu atenție, având în vedere experiența utilizatorului, permițând o navigare ușoară și un design atractiv. Fie că sunteți în căutarea de informații despre un anumit produs sau doar navigați în căutare de inspirație, sperăm că vă va face plăcere să explorați tot ceea ce avem de oferit.

Pasul 01.

ARHITECTURA ȘI STRATEGIE

Fiecare proiect începe cu un workshop pentru clienți. Aceasta este o oportunitate pentru toți membrii echipei de a discuta strategia proiectului, domeniul de aplicare, obiectivele clientului și de a pune întrebări. Acest workshop asigură că toți membrii echipei înțeleg viziunea mai largă a proiectului și că domeniul de aplicare este clar definit.

Pasul 02.

CONȚINUT ȘI WIREFRAME

Wireframes-urile vor fi un ghid vizual care reprezintă cadrul scheletic în dezvoltarea unui site web. Vom planifica toate caracteristicile și zonele de conținut pe fiecare pagină unică prin crearea de wireframes. Wireframes-urile servesc aceluiași scop pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor web, precum planurile servesc pentru construcția caselor.

Pasul 03.

DESIGN VIZUAL & REVIZII

Conceptele de design sunt modele vizuale statice, nefuncționale ale paginilor site-ului web. Wireframes-urile și panourile de dispoziție aprobate sunt utilizate de designer pentru a stabili aspectul general. Aici intervin conceptele. Fără aceste etape inițiale de planificare, procesul de creare a unui site web ar fi probabil mult mai haotic și mai dificil.

Pasul 04.

DEZVOLTARE & INTEGRARE

După aprobarea tuturor design-urilor de pagini ale site-ului web, echipa noastră de dezvoltare va codifica fiecare aspect de pagină pentru noul site. Vom dezvolta design-urile paginilor în loturi de 2-3 pagini, prezentând fiecare pagină funcțională. Acest proces ne permite să monitorizăm și să rezolvăm mai eficient orice probleme potențiale care pot apărea în timpul dezvoltării.

Pasul 06.

REVIZII & LANSARE

Înainte de a publicare, vom pune în aplicare procesul nostru meticulos de asigurare a calității și de testare intern și printr-un tester terță parte. După ce toate erorile cunoscute sunt remediate, vom lansa site-ul web și vom instrui echipa cu privire la modul de actualizare a site-ului folosind sistemul de gestionare a conținutului. Website-ul este acum live!

Serviciile oferite pentru site-uri web

Intr-o lume din ce in ce mai digitala, o pagină de prezentare sau un magazin online este esential pentru a-ti creste clientela si a-ti imbunatati vanzarile. Un site de prezentare bine conceput nu este doar o carte de vizita virtuala, ci si o modalitate eficienta de a comunica cu clientii si de a-i convinge sa aleaga produsele sau serviciile tale.

Consultanță și planificare

În ceea ce privește consultanța și planificarea, vom analiza afacerea ta și obiectivele tale pentru website. Vom crea un plan detaliat pentru dezvoltarea website-ului tău, care va include strategia noastră pentru design, dezvoltare, conținut și îmbunătăţire pentru motoarele de căutare.

Web design și dezvoltare

Vom dezvolta un website care va fi ușor de utilizat și de navigat pentru clienții tăi, dar și pentru tine. Vom asigura, de asemenea, că va fi optimizat pentru performanță, astfel încât să încarce rapid și să ofere o experiență excelentă pentru utilizatori.

Optimizare pentru motoarele de căutare

Pentru optimizarea website-ului tău pentru Google, vom face o analiză detaliată a cuvintelor cheie relevante și vom optimiza conținutul tău astfel încât să poți obține un ranking mai bun.

Creare de conținut

Pentru crearea de conținut pentru website-ul tău, vom face o analiză detaliată a publicului țintă și vom crea conținut de calitate pentru a-l atrage și angaja. Vom crea conținut relevant și interesant, care va fi optimizat pentru Google și va spori șansele de conversie.

Gestionarea campaniilor de marketing

Pentru gestionarea campaniilor tale de marketing online, vom dezvolta o strategie personalizată care să îți ajute să ajungi la publicul țintă și să crești traficul și conversiile. Vom face o analiză detaliată a concurenței și a pieței tale și vom dezvolta campanii publicitare care să crească conștientizarea brandului și să genereze mai multe vânzări.

Suport tehnic și mentenanță WordPress

Oferim suport tehnic, găzduire și mentenanță, astfel încât să poți fi sigur că va fi mereu funcțional și actualizat cu cele mai noi tehnologii și funcționalități. Vom face actualizările necesare și vom asigura că website-ul tău va rula la capacitate maximă.

De ce să ne alegi pe noi pentru dezvoltarea site-ului

Dacă vrei să îți crești prezenta online a afacerii tale în România, un website bine conceput și optimizat este esențial. Alege o agenție de marketing cu experiență și expertiză, care îți poate oferi o soluție personalizată și eficientă pentru dezvoltarea unui website și creșterea afacerii tale online.

Experiență și expertiză

Echipa noastră are experiența și expertiza necesară pentru a dezvolta un website de înaltă calitate, cu design unic și optimizare pentru motoarele de căutare. Avem cunoștințe tehnice solide și suntem la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniu.

Suport tehnic și asistență

Oferim suport tehnic și asistență clienților noștri, astfel încât să fii sigur că va fi mereu funcțional și optimizat pentru performanță maximă. Suntem disponibili oricând ai nevoie de ajutor sau întrebări.

Pachete complete de servicii

Oferim pachete complete de servicii dezvoltare web, care includ dezvoltare wordpress responsive, îmbunătăţire pentru motoarele de căutare, creare de conținut și gestionarea campaniilor de marketing online. Aceste pachete te ajută să economisești timp și bani, oferindu-ți o soluție completă și eficientă pentru dezvoltarea prezentei online a afacerii tale.

Personalizare și flexibilitate

Îți vom dezvolta o carte de vizită online care se va potrivi perfect nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Suntem flexibili și deschiși la sugestii și feedback-ul tău, astfel încât să putem crea o soluție perfectă pentru afacerea ta.

Ajută la creșterea vânzărilor

Grafica publicitara poate fi utilizată pentru a crește vânzările și a-ți îmbunătăți performanța financiară, poate conduce la o creștere a interesului publicului în produsele sau serviciile oferite de afacerea ta, ceea ce poate duce la o creștere.

Rezultate excelente

Obiectivul nostru este să obținem rezultate excelente pentru afacerea ta. Ne concentrăm pe creșterea traficului, conversiilor și vânzărilor, astfel încât să obții un ROI ridicat pentru investiția ta în marketing online.

Vezi proiectele noastre

Pentru a avea acces la  toate proiectele noastre, te invităm să apeși butonul de mai jos. Acesta îți va permite să explorezi toate proiectele la care am lucrat, astfel încât să poți afla mai multe despre ceea ce oferim.

Iar mai jos găsești o selecție a proiectelor noastre, fiecare cu povestea sa unică. Fiecare imagine reprezintă un site web realizat cu pasiune și dedicare. Dă click pe poze pentru a accesa site-ul respectiv.

Vrei să colaborăm? Haide să discutăm despre Website-ul tău!

Dacă dorești să afli mai multe despre noi sau despre cum te putem ajuta, nu ezita să ne contactezi!

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Politică Cookie